Solvita
Solvita
Solvita
Solvita

За насСолвита ЕООД произвежда чаши за еднократна употреба от експандируем полистирол.

 


 

 

ЗА КОМПАНИЯТА

„Солвита” ЕООД, създаде ново направление в своята дейност през 2006 год. с основна цел производство на чаши от експандируем полистирол / EPS foam cups/. Компанията се намира в с.Петърч, на 15 км от София. Разполага с модерно оборудване за производство на висококачествени изделия.

Основна задача на компанията е да поддържа високо качество на предлаганите изделия, съчетано с конкурентна цена и добро обслужване, насочено към всеки един клиент с неговите индивидуални особености.

 

 

КАЧЕСТВО

Компанията се стреми да отговори на изискванията на всеки клиент относно качество, количество и срокове за изпълнение на поръчките при спазване на изискванията за опазване на околната среда.

 

 

ПАЗАРИ

Основен пазар на компанията са фирмите-дистрибутори на кафета в България, дистрибутори на пластмасови изделия, кетърингови компании. Все по-голям дял от пазара на компанията заема и износ за трети страни.

 

 

ПРИНЦИПИ

Основен приоритет на фирмата е грижата за клиента и служителите си. Всеки един се ползува с уважение и респект от ръководството на компанията. Голямо внимание се отделя и на опазване на околната среда.

 

 

КЛИЕНТЪТ

Компанията се стреми да персонифицира всеки клиент с неговите специфични изисквания. Създаването на специални отношения с всеки е основен бизнес принцип в отношенията с нашите бизнес партньори.

 

 

КАЧЕСТВО В РАБОТАТА

Водеща е демонстрацията на предприемачески и творчески дух, които са основни движещи сили на успешната компания. Бързина, дисциплина, колективизъм, инициативност, бизнес и етично мислене – това са основните жалони, около които градим просперитета ни.

 

 

ОТГОВОРНОСТ

Всеки служител на компанията е максимално отговорен в работата си и допринася за възможността да поемаме отговорност пред клиентите си и обществото.

 

+359 887 135 822

 
 

с. Петърч 2234
община Костинброд, Софийска област
ЖП гара Индустриална зона

 
 
© 2018 Solvita. All rights reserved.